Hoe reageer ik op een opdracht?

Hoe kunnen we helpen?
< Terug
You are here:

Je kunt alleen reageren op een opdracht wanneer je ingelogd bent als zzp’er. Door op ‘Opdracht zoeken’ te klikken kan je een opdracht zoeken die bij jouw werkzaamheden passen. Vervolgens kan je door op de opdracht te klikken en vervolgens via de knop ‘Reageer op deze opdracht’ reageren op de opdracht.

Vorige Hoe plaats ik een opdracht?
Volgende Ik heb een interessante opdracht gevonden, hoe bewaar ik deze?
Inhoudsopgave

ZZPNed.nl

ZZPNED.nl is een platform voor startende en doorstartende ondernemers. Onze missie? Je voorbereiden op het ondernemerschap zodat je beter kunt ondernemen én succesvoller wordt! Maar ook jouw opdrachtgever geven we de nodige informatie en bieden we dé plek om jou te vinden.

Contact opnemen

ZZPNED
Molenwerf 48
1911 DB Uitgeest
info@zzpned.nl