Over ZZPNED

Ons verhaal!

ZZPNED

ZZPNED.nl is een platform voor zzp’ers én opdrachtgevers! ZZPNED.nl biedt een uitgebreid en up-to-date netwerk van zzp’ers en opdrachtgevers in jouw eigen omgeving, nieuws en relevante informatie over aanbod, wetgeving, juridische zaken, financiën en ontwikkelingen.

Wie zijn wij?

Wij zijn een groep ambitieuze, succesvolle ondernemers die weten hoe het is om zelfstandig te zijn en daarom andere (doorstartende) zzp’ers graag inspireren! Wij kennen alle voordelen van het zelfstandig ondernemen en laten je hier graag van genieten. Maar we zijn ons ook bewust van de uitdagingen en moeilijkheden die het ondernemen met zich meebrengt. En daar helpen we je bij.

Missie

ZZPNED is door de digitale revolutie en het toenemend aantal zzp’ers in het leven geroepen door de initiatiefnemers. Het is een platform, voor en door ondernemers, waarbij vraag en aanbod nader tot elkaar wordt gebracht. ZZPNED wil transparantie bieden richting opdrachtgevers en –nemers. Er zullen duidelijke afspraken tot stand komen met betrekking tot de aard van de werkzaamheden, prijs en kwaliteit, waarbij het platform de ondersteuning biedt om dit te waarborgen. Elke ondernemer is welkom, mits het een ondernemer is, zonder deze voorwaarde werkt het platform niet.

Visie

ZZPNED vindt dat de zzp’er gehoord mag worden. Het is dan ook tijd om deze grote groep serieus te nemen. De overheid is al een lange tijd bezig met het steeds onduidelijker maken wat een ondernemer is. ZZPNED wil dat het afgelopen is met deze onduidelijkheid en wil duidelijkheid en zekerheid bieden aan ondernemers. ZZPNED wil uitgroeien tot het grootste platform met vraag en aanbod op gebied van HR, horeca, bouw, agro, ICT, en administratief en secretarieel. Door de grote groep zzp’ers in het bestand van ZZPNED en het delen van ideeën zal ZZPNED samen met de zzp’ers een belangrijke stem hebben richting de regelgevers. Duidelijk en op één manier uitlegbaar, zodat zekerheid wordt geboden aan alle partijen.

Start ZZPNED (14/05/2017)

Op 14 mei 2017 is ZZPNED opgericht door Joost Starreveld, Marc van Delden en Erwin Bakkum. Zij zien de onduidelijkheid omtrent wet-en regelgeving met lede ogen aan en willen met ZZPNED duidelijkheid bieden naar de zzp’ers in Nederland.

ZZPNed.nl

ZZPNED.nl is een platform voor startende en doorstartende ondernemers. Onze missie? Je voorbereiden op het ondernemerschap zodat je beter kunt ondernemen én succesvoller wordt! Maar ook jouw opdrachtgever geven we de nodige informatie en bieden we dé plek om jou te vinden.

Contact opnemen

ZZPNED
Molenwerf 48
1911 DB Uitgeest
info@zzpned.nl