Prinsjesdag: het is weer de derde dinsdag van september

Het is weer de derde dinsdag van september oftewel Prinsjesdag. Minister Hoekstra van Financiën zal vandaag het koffertje met daarin de Miljoenennota en de Rijksbegroting aan de Tweede Kamer aanbieden.

In de Miljoenennota staan de belangrijkste keuzes van het kabinet voor het komende jaar. De Rijksbegroting geeft de begroting van alle ministeries samen weer.

RTL Nieuws meldde eerder al enkele informatie uit de gelekte stukken voor Prinsjesdag. Hieruit bleek dat middeninkomens waarschijnlijk met 2% erop vooruitgaan. Ook andere inkomensgroepen zouden profiteren. Maar of dit echt zo is en wat de daadwerkelijke cijfers zijn is dus nog even afwachten. Vandaag zal uiteraard ook de troonrede plaatsvinden in de Ridderzaal. Rond 15:00 zal het koffertje worden overhandigd aan de Tweede Kamer.

ZZPNed.nl

ZZPNED.nl is een platform voor startende en doorstartende ondernemers. Onze missie? Je voorbereiden op het ondernemerschap zodat je beter kunt ondernemen én succesvoller wordt! Maar ook jouw opdrachtgever geven we de nodige informatie en bieden we dé plek om jou te vinden.

Contact opnemen

ZZPNED
Molenwerf 48
1911 DB Uitgeest
info@zzpned.nl